Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam wszystkich bardzo serdecznie,dzisiaj chciałbym,przedstawić drugą teorie spiskową na temat naszego moderatora Ciastka.
Zacznijmy tak:
Pewnego dnia po napisaniu I Teorii na Ciastka zobaczyłem,dokładnie 19.04.2016 na następny dzień odezwał się Ciastek z przeprosinami wtedy był 20.04.2016. Czyżby przypadek? A może odkryłem sprytny plan? Ale tak czy siak chciałbym przedstawić kilka screenów:
1. Kiedy Młody napisał post w wątku ,,Moderatorzy" że Raj odchodzi pod tym postem napisałem że szykuje teorie numer 2 na Ciastka i wtedy Ciastek odpowiedział:
1,5. Ale ale... Ciekawe jest to że ten post był jego 3 a 2 ostatnie odnosiły się do: 1- Podanie o moderatora 2-Przeprosiny za nieobecność
No po tym co u góry zobaczyliśmy przejdźmy do tego kiedy napisał że przeprasza nas za nie obecność dobrze?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
•No to tak trochę długo zapowiadałem tą teorie ale potrzebowałem czasu i chęci do robienia screenów każdego dnia,ale i tak mi się nie udało zrobić tylko 22.04.2016 lecz możecie mi zaufać że w tym dniu też nie było
A no i można zobaczyć także że w jednym dniu zrobiłem 2 screeny ponieważ dla upewnienia że nie ma go w godzinach których pojawiają się gracze.
A jeśli ktoś by się czepiał że O 12 czy 13 a może wcześniej kiedy wszyscy są w szkole to, Ale moderator zawsze jest na straży czyż nie ?
,,Mam nadzieje że status się spodoba" i Ciastek wyleci za takie ,,prawidłowe" zachowanie i że:
No tak często A także że nie będę musiał robić Teoria spiskowa ,,Ciastek" #3 ;_;.
Ostatnio edytowany przez Venski (2016-04-27 20:23:49)
Ej kurwa, a gdzie 1 teoria spiskowa. Bo zajebiście się czyta. A ciastka informuję już na steam. xd
1 Teoria to reflection... też w Hyde park
Nie rozumiem ale spoko..
Strony: 1