Polski Serwer Battlefield

Polski Serwer Battlefield - zapraszamy! IP serwera: 80.72.47.178:20184

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-04-07 12:56:31

Pr0fesor
Użytkownik
Liczba postów: 30
Windows XPOpera 28.0.1750.51

Ciekawe przemowy lub nagrania propagandowe z gier video

Nu czyść. Na forum niewiele się dzieje, na serwie niewiele się dzieje to zacznę se nowy temat. Wklejajcie tutaj filmiki lub zapisy dźwiękowe zawierające, waszym zdaniem, najlepszą propagandę z gier komputerowych i konsolowych. Jeśli są one w obcym języku bez gotowych napisów w filmie to prosiłbym, w miarę możliwości, o przetłumaczenie. Ja zacznę:
https://www.youtube.com/watch?v=l8iG6yH … tml5=False

Oto tłumaczenie, copyright Pr0fesor 2016:

Świat ze strachem patrzy na rozrastającą się zarazę Zony. Weterani Czarnobyla, na nas leży ogromna odpowiedzialność. Trzeba ochronić świat od ofensywy Zony. Walcząc z mutantami w zwycięskim pochodzie idziemy na pomoc obywatelom całej planety. Obroń świat od Zony. Wierzymy w nasze zwycięstwo. Ponadto, wierzymy w to, że Zona będzie zniszczona. Śmiertelnym anomaliom, niebezpiecznym mutantom a także anarchistom i bandytom nie uda się zatrzymać Powinności. Obronić świat od zarazy Zony to nasze wspólne zadanie. Stalkerze. Obroń swoich krewnych i bliskich. Dołącz do Powinności.

Tłumaczenie w 100% moje, wyłapywane ze słuchu, może nie być w pełni poprawne ale cały sens wypowiedzi jest zachowany.

47c9cf32.png

#2 2016-04-07 22:25:22

Venski
frakcjoskoczek
Liczba postów: 148
Windows 7Chrome 49.0.2623.110

Odp: Ciekawe przemowy lub nagrania propagandowe z gier video

Zaraz mi żyłka pęknie od tych Stalkeroskich filmów ;_;
Szczególnie że miałem niezbyt dobre stosunki z ^^

post-44765-Obi-Wan-General-Grievous-fight-gLoh.gif
tumblr_o074ruzb1U1rlapeio3_540.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
zajdzyj Serwis komputerowy ursus naprawimy wszystko | hydraulik Warszawa | komornik Gdańsk