Nie jesteś zalogowany na forum.
Nu czyść. Na forum niewiele się dzieje, na serwie niewiele się dzieje to zacznę se nowy temat. Wklejajcie tutaj filmiki lub zapisy dźwiękowe zawierające, waszym zdaniem, najlepszą propagandę z gier komputerowych i konsolowych. Jeśli są one w obcym języku bez gotowych napisów w filmie to prosiłbym, w miarę możliwości, o przetłumaczenie. Ja zacznę:
https://www.youtube.com/watch?v=l8iG6yH … tml5=False
Oto tłumaczenie, copyright Pr0fesor 2016:
Świat ze strachem patrzy na rozrastającą się zarazę Zony. Weterani Czarnobyla, na nas leży ogromna odpowiedzialność. Trzeba ochronić świat od ofensywy Zony. Walcząc z mutantami w zwycięskim pochodzie idziemy na pomoc obywatelom całej planety. Obroń świat od Zony. Wierzymy w nasze zwycięstwo. Ponadto, wierzymy w to, że Zona będzie zniszczona. Śmiertelnym anomaliom, niebezpiecznym mutantom a także anarchistom i bandytom nie uda się zatrzymać Powinności. Obronić świat od zarazy Zony to nasze wspólne zadanie. Stalkerze. Obroń swoich krewnych i bliskich. Dołącz do Powinności.
Tłumaczenie w 100% moje, wyłapywane ze słuchu, może nie być w pełni poprawne ale cały sens wypowiedzi jest zachowany.
Zaraz mi żyłka pęknie od tych Stalkeroskich filmów ;_;
Szczególnie że miałem niezbyt dobre stosunki z ^^