Polski Serwer Battlefield

Polski Serwer Battlefield - zapraszamy! IP serwera: 80.72.47.178:20184

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2016-04-14 19:27:46

nie ja
H@ serwera.
Liczba postów: 186
Windows 8.1Chrome 49.0.2623.112

Notatki Młodego w Stanach.

Dzień pierwszy (Po przylocie do Stanów i rozpakowaniu się...):
Po rozpakowaniu się w Stanach poszliśmy na miasto obczaić dzielnice, co się okazało, była to polska dzielnica i tym samym było tam sporo polaków i sklepów, gdzie mogłem się szybko dogadać. Po zrobieniu zakupów w ,,Biedronce'' wszedłem do sklepu z ciuchami, gdzie sobie kupiłem 2 koszulki. (Taaa....xd) Dalsza wędrówka po Polskiej Dzielnicy prowadziła do innej dzielnicy (już nie tej polskiej) gdzie fajnie było porozmawiać po moim ,,amatorskim'' amerykańskim, ale bardziej stosowałem się do języku angielskiego. Godzina 17:30 i powrót do bloku. Na ostatkach sił wszedłem po 40 schodach (zmęczenie xd) i odrazu padłem na łóżko, gdzie leżałem około 2 godziny. Aktualnie była godzina 20:00 i do teraz (20:24 - wtedy to napisałem) gram sobie na komputerze z polskim internetem. (Polskie IP też jest, co odziwo. ;-;) Tak przebiegł mój pierwszy dzień w Stanach. (Po powrocie do Stanów) Przypominam, iż znam godzine w polsce, bo jeszcze nie ustawiłem godziny, jaka jest w Stanach. (Jutro pewnie poznam godzinę, jak będą lecieć wiadomości)
Dzień drugi:
I drugi dzień w Stanach, ale już wczoraj miałem to pisać, jednak nie udało mi się ustabilizować godziny, a więc, zaczynajmy:
Poranek, jak zwykle śniadanie, w przypadku amerykanów to była jajecznica z bekonem. (Nawet dobre) Po śniadaniu pojechaliśmy na inną Polską Dzielnica w Filadelfi, gdzie była ona podobna do tej w której ja mieszkam, byliśmy tam kupić tylko chleb na test, i okazało się, że kupiliśmy hurtowo ponad 2 skrzynki, które i tak zostały zjedzone w wieczór i obiad, ale o tym później. Powrót samochodem do domu był widowiskowy, bowiem zauważyłem Forda Shelby GT500 czyli coś w stylu Mustanga. Oprócz tego stał jeszcze Chevrolet Camaro. Gdy już zasiadłem przed komputerem odrazu na steam napisał do mnie Wonsz, o otwarciu serwera, i tak spędziłem resztę dnia mojego dnia. (Jak coś, to na obiad były filety z kurczaka panierowane, a na kolację zjadłem karczek z grilla.)

#2 2016-04-14 21:13:07

Pr0fesor
Użytkownik
Liczba postów: 30
Windows XPOpera 28.0.1750.51

Odp: Notatki Młodego w Stanach.

Młody, jak cię tam najebio czarnuchy to cię znajdę i sam zajebię jeszcze raz. xDDD Nie no, generalnie to fajny "dzienniczek".

47c9cf32.png

#3 2016-04-14 21:44:13

nie ja
H@ serwera.
Liczba postów: 186
Windows 8.1Chrome 49.0.2623.112

Dzięki, będę go uzupełniał aż do momentu przyzwyczajenia sie. xd

#4 2016-04-15 19:49:07

Venski
frakcjoskoczek
Liczba postów: 148
Windows 7Chrome 49.0.2623.112

A będzie roman polański mój idol ? :_:

post-44765-Obi-Wan-General-Grievous-fight-gLoh.gif
tumblr_o074ruzb1U1rlapeio3_540.gif

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
zarządzanie najmem Szczecin | wywóz gabarytów warszawa | pralnia wilanów | Super szybki, nawet 800Mbit/s z Telewizją i telefonem internet światłowodowy w Sucha Beskidzka, Stryszawa, Krzeszów, Kuków | Egzotyczne drewno na taras Kraków